feb. 28

%e2%80%9eScanteia%e2%80%9d+Festivalul+International+al+crowdfunding-ului%2c+9-13+aprilie+2014%2c+Jacksonville%2c+Florida

Timp de 5 zile, oameni creativi din toate colțurile lumii vor da viață proiectelor din domeniul artei, al inovației, al muzicii, al științei și tehnologiei. Ei vor prezenta cele mai bune idei pentru șansa de a ajunge la 310.000 dolari din crowdfunding, la 3,25 milioane de dolari investiții de capital și contribuții directe de la mai mult de 150.000 de participanți și susținători de pe tot globul. 

Festivalul „O scânteie” este construit pe ideea că marile creații pot să apară din garaje, mici studiouri și camere de cămin și că singurul lucru care le lipsește este accesul la capital și resurse.

Locuri de desfășurare vor fi peste tot unde se produce „o scânteie”. În cele 5 zile, cei 150.000 de participanți așteptați vor coborî în centrul orașului pentru a vedea diverse inovații în acțiuni demonstrative și de punere în valoarea a proiectelor. Aceste locuri pot fi orice locație care poartă amprenta unei „Scântei”, adică restaurante, clădiri de birouri, supermarket-uri, parcări sau pub-uri. În timpul festivalului, aceste locații devin centre de inovație, unde creatorii își prezintă proiectele participanților. 

Comentarii

Lasa un comentariu