iun. 03

Crowdfunding pentru pietele imobiliare de lux

Realty Crowdfunding LLC este un proiect de investiții prin care investitorii pot deține o parte dintr-un  ansambru de vile pe malul mării, în Hampton, SUA. Cu profituri estimate la 20%, Realty Crowdfunding crează o oportunitate extraordinară pentru investitorii care doresc să obțină profit din domeniul imobiliar sau pur și simplu vor să-și diversifice portofoliul. Proiectul este condus de către dezvoltatorii cu experiență și designeri talentați care au avut succes în domeniul imobiliar.

Directorul proiectului Realty Crowdfunding, Richard Gherardi, a declarant: "Suntem incredibil de încântați să anunțăm această nouă afacere. Prin modelul de crowdfunding, care a fost de obicei rezervat pentru start-up-uri, Realty Crowdfunding oferă investitorilor  posibilitatea  de a obține profit.”

Pentru a participa la Realty Crowdfunding, investitorii plătesc un minim de 5.000 dolari într-un fond global. Ciclului de viață al proiectului, de la proiectare, construire până la vânzare are o perioadă estimată între 14 și 18 luni. Realty Crowdfunding și investitorii săi vor deține titlul de proprietate până când aceste construcții sunt vândute . În acel moment, investitorii vor primi procent din profit. Durata minimă a unei investiții este de trei ani, oferind investitorilor posibilitatea de a participa la mai multe proiecte.

http://www.crowdfundinsider.com/2014/05/40707-realty-crowdfunding-llc/

Comentarii

Lasa un comentariu