nov. 07

Equity Crowd Funding and Venture Capital

Participanții la întâlnirea ”Equity Crowd Funding and Venture Capital - Mitul, realitatea și ce este adecvat pentru afacerea dvs.”, ce are loc în 24-25 noiembrie în Malaezia, vor discuta despre:

  • cum funcționează platformele de equity crowdfunding și modul în care acestea diferă de sursele tradiționale de finanțare;
  • avantajele și dezavantajele acestui tip de finanțare;
  • cum să creezi un proiect de succes;
  • felul în care crowdfunding-ul este un mod excelent de a-ți face cunoscută afacerea;
  • care sunt tendințele industriei din Marea Britanie de Equity Crowdfunding, Private Equity și Venture Capital;
  • înțeleagerea celor cinci criterii de investiții pe care investitorii le au în minte atunci când afla de afacerea ta;         

"The JOBS Act", legea anului 2012 în SUA a permis companiilor să colecteze până la 1 milion dolari, prin platformele de crowdfunding. Ulterior crowdfunding-ul a devenit popular pentru start-up-uri, care caută să se finanțeze cu sume mici. Unii observatori susțin că revoluția în equity crowdfunding poate înlocui furnizorii de capital tradițional, cum ar fi Venture Capitalists. În schimb există o altă școală de gândire care crede că ambele pot co-exista în eco-sistemul de finanțare. În realitate, ambele sunt valoroase și se pot adresa diferitelor sectoare ale pieței, asigurând diversitate.

Apariția și creșterea relativă a platformelor de crowdfunding, cum ar fi Crowdcube, Kickstarter și Indiegogo oferă fondatorilor de start-up o oportunitate unică, aceea de a vinde ideea lor direct publicului consumator. Apariția crowdfunding-ului a dus la eliminarea progresivă a intermediarilor și a făcut strângerea de fonduri mai rapidă și mai echitabilă.

În timp ce crowdfunding-ul este o modalitate foarte bună pentru prima fază a afacerii sau pentru a dovedi altor investitori că oamenii sunt interesați de ceea ce faci, acesta nu este cea mai bună opțiune pentru finanțarea pe termen lung. O campanie de crowdfunding care are succes dovedește investitorilor și băncilor că există o cerere pentru un anumit produs de pe piață, în felul acesta eliminându-se o parte din risc.

”Equity Crowd Funding and Venture Capital - mitul, realitatea și ce este potrivit pentru afacerea dvs.” este o întâlnire master-class de două zile ce va avea loc la Technology Park Malaezia (TPM) și este concepută pentru a fi înțelese mai bine mijloacele alternative și tradiționale de obținere de finanțare și modelul potrivit pentru fiecare afacere.

http://www.eurasia-eu.com/#!pequity-crowd-funding-and-venture-capit/c1llv

Comentarii

Lasa un comentariu