feb. 18

Kickstarter la Casa Alba

Joi 12 februarie, Nitsuh Abebe, reprezentant al platformei de crowdfunding Kickstarter, a prezentat cel mai recent proiect gigant, care implică Casa Albă. Platforma a fost selectată de către Casa Albă pentru proiectul “2014 Year in Review”.

Abebe a explicat: "În decembrie anul trecut, 2014 fiind anul produselor TIC, am primit o solicitare măgulitoare de la Casa Albă, de a concepe o prezentare, un bilanț al activității administrației pe parcursul anului trecut, după modelul propriu Kickstarter de prezentare a activității din 2013”. În sensul acesta, instrumentul de prezentare folosit de către cei de la Kickstarter, utiliza toate beneficiile tehnologiei. Designul acestuia are caracteristici excelente, realizate de cei care fac lucruri simple (este un mobil-friendly, echipat pentru partajare și care poate fi legat la diapozitive individuale) și de cei care permit  obținerea unor lucruri  mai complexe (de exemplu, culoarea de fundal ce poate fi controlată pentru fiecare diapozitiv, clipuri video și modal full-screen dialoguri care permit  încorporarea de pagini).

Designerii de la Kickstarter s-au dovedit suficient de buni pentru a veni cu lucruri noi și creative în domeniul afișării de conținut și furnizării de date, astfel încât și Casa Albă să apeleze la ei.

https://www.kickstarter.com/blog/open-sourcing-the-code-from-our-2013-year-in-review-and-the-whit

 

Comentarii

Lasa un comentariu