mai. 05

Oomi Cube- creierul casei inteligente

 De Madalina Pol

Oomi cube- proiect pentru care s-au cerut 50.000$ însă a depășit spectaculos limita obținând peste 600.000$. Un sistem smarthome pentru toata lumea. E simplu, e distractiv și e unic. Acest mic cub va face locuința mai smart și viața mai ușoara direct din cutie. În general, sistemele smarthome au un dispozitiv central care va permit controlarea si monitorizarea locuinței. Dar este nevoie de senzori adiționali instalati peste tot. Oomi e diferit. Pentru că Oomi e mai mult decat un dispozitiv. E echipat de senzori, inclusiv infraroșu 360 grade pentru controlarea termostatului și a sistemului homecinema. Are și o camera pentru a ține sub observație locuința atunci cand proprietarii sunt plecați. Adevarata frumusețe e ca puteti fi gata in doar cateva minute, mulțumită tehnologiei Tablet Touch. Aceasta va permite sa adaugati noi dispozitive la Oomi prin doar o atingere. Asta face foarte usoara extinderea sistemului. Oomi a fost construit pentru toata lumea, deci chiar daca mamei îi e frică de tehnologie, își poate instala Oomi în doar cateva minute. Odată instalat, controlarea locuinței nu a fost niciodată mai ușoară sau mai convenabilă.

Touch cu display de 7 inch oferă un control complet  al locuinței, utilizand widget-uri familiare sau comandă vocală. Oferă control asupra securității, ambianței și sistemului home entertainment. Toate cu o singură interfața. Nu ofera doar control asupra televizorului, ci cu Oomi Streamer vă puteți uita la filme de pe Netflix sau Youtube, să ascultati muzică, sau doar să stați pe internet. Vă treziti cu știrile sau muzica preferată, puteți chiar primi notificări, vedeți cine e la ușă și să-i poftiți înăuntru. Toate de pe canapea.

Tehnologia a fost deszvoltată pentru mai mult de doi ani și multumită platformelor de fundraising ceea ce era o idee a devenit un produs. Având în considerare că ceea ce și-au propus să obțină a fost depășit inventatorii produsului realizeaza acum proiecte noi și îmbunătățiri a sistemului Oomi cube.

https://www.youtube.com/watch?v=QXbIulVzVrE

Comentarii

Lasa un comentariu