feb. 13

Cu+ocazia+implinirii+a+125+ani+de+la+inaugurarea+Ateneului+Roman+varianta+e-Payment+a+platformei+Multifinantare.ro

Registrul Mioriţa SA în parteneriat cu Trustul de Consultanţă Transilvănean au lansat miercuri, la Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii a 125 ani de la inaugurarea Ateneului Român varianta e-Payment a platformei Multifinantare.ro, pentru finanţarea proiectelor de interes comunitar.

Multifinantare.ro este o platformă online prin care se caută finanţare pentru dezvoltarea unor proiecte de afaceri sau de interes comunitar utilizând metoda crowdfund-ingului, adică organizarea unei loterii naţionale de strângere de fonduri precum metoda pe care naturalistul Constantin Esarcu (1836-1898), fondatorul Societatii Ateneul Roman a folosit-o în urmă cu 125 de ani pentru construirea instituţiei culturale. Acesta a făcut un apel public către cetăţeni utilizând sloganul “Daţi un leu pentru Ateneu” pentru a strânge fondurile necesare realizării Ateneului Român.

Astfel, folosind acelaşi principiu, platforma online Multifunctionare.ro, prin sistemul de E-payment, doreşte să sprijine şi să încurajeze finanţarea unor proiecte dar şi a investiţiilor care aduc un beneficiu comunităţii, de către toate persoanele, fizice sau juridice, interesate în dezvoltarea regiunii şi pentru crearea de noi locuri de muncă.

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/19554-platforma-online-pentru-proiecte-de-interes-comunitar-lansata-la-125-ani-de-la-inaugurarea-ateneului-roman

Comentarii

Lasa un comentariu