ian. 11

10 predictii pentru crowdfunding imobiliar in 2016

de Lioara NISTOR

Dacă 2013 a marcat începutul pieței de crowdfunding imobiliar, iar în 2014 și-a continuat ascensiunea, 2015 a fost un an de avânt pentru acest domeniu financiar. “Cu toate acestea, ce va urma în anul 2016 este greu de prognozat, dar, cu siguranță, există predicții pentru crowdfundingul imobiliar”, spune Ray Sturm, CEO Ray Sturm si CEO al AlphaFlow. Înainte de lansarea AlphaFlow, acesta a fondat RealtyShares una dintre platformele de top din industria de P2P pentru investiții imobiliare.  Ray Sturm crede că:

  1.  Tot mai multe companii vor adopta o formă de subscriere automatizată care le va permite să evalueze într-o manieră exponențială mai multe aplicații fără a crește proportional si numărului de angajati.
  2. Cel puțin 2 din primele 6 platforme de crowdfunding imobiliar sunt necunoscute pentru investitori, iar acest lucru este necesar să ducă la crearea de parteneriate cu firme mari.
  3. De multe ori, oamenii privesc cu ochi  buni platformele care fuzionează: “Prea multe platforme”, spun ei. Chiar si cei care se luptă pentru a-și descoperi o identitate si care au colectat suficienți bani ar trebui să ia în considerare această cale.
  4. Vom vedea că tot mai multe platforme se vor  concentra  asupra oportunității de a lucra cu capital instituțional.
  5. Procedurile platformelor s-au ameliorat foarte mult față de ultimul an, dar se vor face noi îmbunătițiri  în 2016.
  6. Consultând cinci platforme, veți găsi cinci moduri diferite de a prezenta o afacere. De asemenea, veți găși cinci opinii diferite cu privire la ceea ce este important și cinci moduri diferite de raportare. 2016 este anul în care va tinde spre o industrie uniformizată.
  7.  Investitorii strategici vor investi în 2016 în crowdfunding imobiliar.
  8.  În 2016, platformele de crowdfunding vor continua să ofere o varietate mare de clase de active, dar investitorii vor cauta activele de foarte mare succes.
  9. 2015 ar putea fi numit anul adolescenței pentru crowdfundingul imobiliar. In 2016, este timpul să crească, săse maturizeze și să aducă o serie de noi oportunități pentru investitori.
  10. În 2016, va crește semnificativ tranzacționarea ipotecilor imobiliare.

      

http://www.alphaflow.com/blog/an-insiders-perspective-10-predictions-on-real-estate-crowdfunding-in-2016/

 

Comentarii

Lasa un comentariu