feb. 14

Aniversare

Platformă online pentru proiecte de interes comunitar, lansată la 125 ani de la inaugurarea Ateneului român.

Registrul Mioriţa SA în parteneriat cu Trustul de Consultanţă Transilvănean au lansat miercuri, la Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii a 125 ani de la inaugurarea Ateneului Român varianta e-Payment a platformei Multifinantare.ro, pentru finanţarea proiectelor de interes comunitar.

Multifinantare.ro este o platformă online prin care se caută finanţare pentru dezvoltarea unor proiecte de afaceri sau de interes comunitar utilizând metoda crowdfund-ingului, adică organizarea unei loterii naţionale de strângere de fonduri precum metoda pe care naturalistul Constantin Esarcu (1836-1898), fondatorul Societatii Ateneul Roman a folosit-o în urmă cu 125 de ani pentru construirea instituţiei culturale. Acesta a făcut un apel public către cetăţeni utilizând sloganul “Daţi un leu pentru Ateneu” pentru a strânge fondurile necesare realizării Ateneului Român.

Astfel, folosind acelaşi principiu, platforma online Multifunctionare.ro, prin sistemul de E-payment, doreşte să sprijine şi să încurajeze finanţarea unor proiecte dar şi a investiţiilor care aduc un beneficiu comunităţii, de către toate persoanele, fizice sau juridice, interesate în dezvoltarea regiunii şi pentru crearea de noi locuri de muncă.

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/19554-platforma-online-pentru-proiecte-de-interes-comunitar-lansata-la-125-ani-de-la-inaugurarea-ateneului-roman

Comentarii

Lasa un comentariu