feb. 29

Servicii complete pentru crowdfunding imobiliar

de Lioara Nistor

Compania BrickVest anunță lansarea de investiții imobiliare unde și investitorii individuali pot investi 1.000 de euro în proiecte imobiliare, direct pe platforma. Anterior acestei modificări, oportunitățile erau accesibile numai instituțiilor mari, precum fondurile de pensii sau societățile de asigurare.

BrickVest a finalizat până în prezent trei proiecte, care au permis micilor utilizatori ai platformei să investească alături de parteneri care gestionează miliarde de active imobiliare la nivel global. Thor Equities, un lider global în investiții imobiliare urbane, oferă utilizatorilor posibilitatea de a investi prin BrickVest în active retail localizate în centrul Londrei. Prin Aerium, un alt manager de investiții imobiliare paneuropene, utilizatorii BrickVest pot avea acces la investiții în centrul de afaceri din Berlin. Tranzacția finală este asigurată de Corestate Capital Group, care are un portofoliu de retail considerabil în Germania.

Echipa fondatoare BrickVest are o vastă experiență în sectorul imobiliare și este susținută de investitori influenți, cum sunt Universitatea Harvard și Global Fondator Capital. BrickVest oferă o gamă largă de oportunități de investiții care permit investitorilor să selecteze un proiect în funcție de clasa de active preferate, zona geografică și profit oferit. Spre deosebire de alte platformele de crowdfunding imobiliar, toate proiectele de investiții de pe platforma BrickVest au fost deja închise. Acest lucru înseamnă că investitorii pot achiziționa imediat partea lor din proprietate. BrickVest oferă transparență fiind susținută de către furnizorii de servicii de renume, cum ar fi Nabarro LLP (legal), BDO LLP (audit, taxe), Reyker (operațiuni de fond, depozitar, custode) și Lawson Conner (de reglementare).

Emmanuel Lumineau, CEO la BrickVest, comentează: "Astăzi este un moment important în industria imobiliară. În timp ce majoritatea platformelor peer-to-peer acționează ca un serviciu de brokeraj pentru investitori, BrickVest oferă întrega gamă de servicii de administrare a investițiilor: prin subscriere completă, gestionarea investițiilor și prin evaluare și monitorizare. BrickVest se distinge prin furnizarea către comunitatea de investiții europene, de lichidități unei clase de active în mod tradițional nelichide. Eu cu siguranță cred că introducem o schimbare fundamentală în procesul investițiilor imobiliare”

http://www.financialit.net/content/fintech-platform-brickvest-goes-live

 

Comentarii

Lasa un comentariu