SINGULAR

10 cântece total acustice in limba româna, în premiera absoluta din partea lui AG Weinberger

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 1
Noutati 2
Discutii 2
 • Noul album muzical acustic in limba romana, o carte de eseuri si un videoclip cu AG Weinberger

  Dupa 6 ani de pauza discografica si succesul international al albumului Nashville Calling (2006) - selectat pentru premiile Grammy 2007 in 9 categorii, AG Weinberger revine cu un nou proiect inedit si in premiera absoluta. SINGULAR este titlul albumului acustic care asteapta sa apara la inceputul anului 2013.

  Ineditul acestei selectii de cintece consta in faptul ca toate sunt cintate in limba romana - iata premiera absoluta in cariera artistului, care astfel doreste sa celebreze cei 32 de ani de cariera si sa multumeasca publicului din Romania pentru increderea si incurajarea acordata.

  Un alt aspect inedit este textura muzicii de pe acest album. Este un disc totalmente acustic si organic. A fost inregistrat cu echipamente vintage, analogic si de calitate superioara - consola si preamplificatoare Neve, compresoare Urei, microfoane Neumann din anii '50, etc. Pe inregistrarea de inalta fidelitate se aud cele mai mici detalii de creare a sunetelor cu cele patru tipuri de instrumente cu care s-a lucrat. Vorbim despre:

  - voci

  - chitari acustice, lap steel acustic

  - contrabas

  - percutii latin americane

  Muzical cele zece piese acopera o plaja larga de stiluri si forme. Regasim aici de la folk pina la waltz country, de la son montuno pina la balada. 

  Tematica cintecelor este si ea foarte variata. De la un cintec despre Soim pina la o piesa despre demnitate si box artistul ne arata bogatia preocuparilor sale filosofice si poetice. 

  Aceasta colectie unica de piese se adreseaza persoanelor de peste 35 de ani - unui public matur, stabil atit social cit si financiar.

  Pina in prezent s-au efectuat inregistrarile si mixajul pieselor. Pentru a finaliza proiectul cautam parteneri/finatatori. Suma de 60.000 RON este necesara pentru masterizarea materialului, presarea cd-urilor si a copertilor+booklet, fabricarea vinilului audiofil si filmarea a unui (sau doua) videoclipuri si tiparirea volumului de eseuri care va insoti aparitia discului.

   funding@agweinberger.com

  Daca suma colectata depaseste obiectivul de finantare, excedentul, va fi utilizat pentru realizarea de noi videoclipuri si organizarea de concerte.


 • AG Weinberger

 • Debut 'Dincolo De Mine'

  'Dincolo De Mine' si-a facut debutul ieri la Bahmu... :) — at Incepe Bahmu - Antena2.

  11.04.2013
  Eurovision 2013: AG Weinberger s-a inscris cu o piesa in limba romana

  'Dincolo De Mine' a fost inregistrat 100% cu instrumente acustice... este un produs organic, natural si sanatos :) Ah, am uitat sa va spun... e in romaneste !!! Este primul meu album integral in limba romana... Aduce o stare umana si calda in jungla aceasta plina de efecte si prelucrari computerizate. Toti pot sa dea din mouse, nu? Hahaha...

  'Dincolo De Mine' face parte din proiectul SINGULAR, care se va lansa anul acesta. Fiti cu mine si daca intram in semifinale, votati 'Dincolo De Mine' Nu uitati! Eurovision este intrecerea cintecelor si nu a interpretilor!!!

  11.04.2013
 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

60.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 59.050 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 50 lei sau mai mult

download gratuit al discului

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (1196 din 1200 recompense disponibile)

cd cu autograf si cu mentiunea nominala pe coperta sau in booklet si in cartea de eseuri

Sustine cu 500 lei sau mai mult

Limitat (199 din 200 recompense disponibile)

disc vinil audiofil cu numar de serie unic si mentionarea nominala in cartea de eseuri

Sustine cu 1.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

toate recompensele anterioare + mentionare/plasare produse in video clip + 2/8 de pagina in cartea de eseuri