Wild Media Romania

Reteaua Wild Media

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • Având o experienta de peste 5 ani în mediul New Media Advertising, echipa Wild Media Romania doreste sa introduca concepte noi de publicitate în România. Mai multe despre proiect si echipa: http://wildmedia.ro/public/Wild_Media_Romania_e-Brochure.pdf

  Introducere

  Având o experienta de peste 5 ani în mediul New Media Advertising, echipa Wild Media doreste sa introduca concepte noi de publicitate în România. 

  Prin proiectul "Reteaua Wild Media" am reusit sa implementam prima retea metropolitana de internet wireless accesibila în mod gratuit publicului larg. În acest mod reteaua se regaseste pe raza Municipiului Mangalia, respectiv Mangalia - Saturn - Venus - Jupiter - Cap Aurora - Neptun - Olimp.

  Date comerciale

  Reteaua Wild Media este activa pe parcursul fiecarui sezon estival; astfel, fiind pe piata înca din anul 2011. În tot acest timp am oferit servicii profesionale de publicitate prin intermediul retelei datorita faptului ca am implementat un software specializat în acest sens. Astfel am demarat campanii interactive cu si pentru utilizatorii finali, campanii in urma carora am avut parte de feedback important care ne-a oferit oportunitatea de a ne imbunatatii serviciile.

   

  Viziune/Perspectiva Comerciala

  Reteaua Wild Media, în afara faptului ca se întinde pe toata aria Municipiului Mangalia, în punctele de importanta (turistica) ridicata, numarul de utilizatori unici începe de la 3000 / zi si ajunge la 7000 / zi în perioadele intense ale sezonului estival.

   

  Date tehnice

  Infrastructura retelei Wild Media a fost facuta în mod exclusiv pentru a permite conectarea in mod concomitent a unui numar nelimitat de utilizatori. În acest mod, au fost achizitionate echipamente în valoare de peste 70.000 de euro, echipamente ce constau in: Statii de Baza   – statii ce pot reda semnal wireless pe o raza de maxim 25 de km (per statie) – în numar de 15 statii, ce au fost pozitionate pe toata raza municipiului Mangalia, echipamente radio (emisie/receptie)  – Echipamente ce ne-au permis realizarea unei conexiuni interdependente fara a crea probleme în timp, Software de Management al Retelei.

   

  Perspective de viitor

  Prin intermediul acestei infrastructuri se pot realiza proiecte importante la nivel metropolitan: crearea unei retele private de supraveghere audio/video, crearea unui sistem privat de tip platforma/comunitate online în care utilizatorii retelei pot socializa, trimiterea de mesaje de interes public, si multe alte proiecte de interes public.

  Mai multe despre proiect si echipa:
  http://wildmedia.ro/public/Wild_Media_Romania_e-Brochure.pdf

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

500.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 500.000 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 1.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Reclama de tip adbanner (pe reteaua Wild Media timp de o luna)

Sustine cu 5.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Reclama de tip adbanner timp de 2 luni

Sustine cu 10.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Reclama de tip infobox, adbanner timp de o luna

Sustine cu 50.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Reclama pe pagina de conectare si adbanner timp de un an

Sustine cu 100.000 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

Reclama pe infobox, adbanner si prima pagina timp de 2 ani sau durata nelimitata