Cresterea caprelor de lapte

Capre de lapte

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • In România creşterea caprelor este o afacere la început de drum, noi fiind în mod tradiţional crescători de oi şi vaci. Totuşi nu putem sta deoparte de trandul mondial şi asta datorită calităţilor extraordinare a laptelui , cărnii şi a brânzei de capră.

  În primul rând caprele sunt profitabile pentru cî fac 2-3 iezi pe an , uneori chiar şi de 2 ori dacă se doreşte producţia pentru carne sau înmulţire.

  Apoi laptele de capră are proprietăţi miraculoase cunoscute de către toţi medicii nutriţionişti. Acesta se folosea şi se foloseşte în continuare pentru diverse afecţiuni, având un rol esenţial în întărirea sistemului imunitar.

  De asemenea laptele de capră este laptele care se apropie cel mai mult de calităţile laptelui matern uman. Tocmai de aceea acesta este şi foarte usor de asimilat de către oameni, având un rol major în întărirea organismului şi în protejarea acestuia de boli.

  O cură de lapte de capră de doar 2 săptămâni va duce în mod sigur la îmbunătăţirea performanţelor tale fizice şi intelectuale, eliminând imediat stresul şi toate efectele negative ale acestuia.

  Creşterea caprelor se poate face de plăcere sau poate să devină o afacere. Am văzut multe comentarii legate de faptul că porneşti de la cîteva şi în câţiva ani îţi poţi face o mică fermă. Realitatea nu este însă aceasta. Pentru a putea întreţine caprele în timpul sezonului rece ai nevoie de furaje iar furejele costă bani. Astfel nu poţi spune că păstrezi caprele toate câte se nasc deoarece atunci cu siguranţă vei ajunge la faliment.

  Dacă eşti interesat de o astfel de investiţie se recomanda să te apuci direct de ea şi să îţi cumperi minim 100 de capre , dacă nu cumva 200. Asta în primul rând pentru că voi avea nevoie de minim 4 ciobani care să stea cu ele, indiferent de număr. Fiind un cost important şi negăsind forţă de muncă apare automat problema deţinerii unui număr cât mai mare pentru a face afacerea să meargă. Aceasta afacere necesita timp. Nu credeti ca daca cumpar 100 de capre si cresc singure. Plus ca 100 de capre costa cam 12000 de euro si nu stiu cati oameni au acces direct la acesti bani.

  Afacerea este cu adevarat rentabila daca te ocupi de ea, daca bagi bani in ea, daca stii sa te promovezi si sa ai bani sa poti vinde produsele. Ca sa vinzi trebuie sa investeti in publicitate....

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

100.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 100.000 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (10 din 10 recompense disponibile)

lapte capra