Parc de distractii tematic

Magic Park Romania

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • Este primul parc de distractii din Romania cu diverse personaje din desene animate si povesti, cu terase si restaurante tematice, o varietate de distractii acvatice , care se v-a inaugura pe data de 1 IUNIE 2014  de ziua internationala a copiiilor.

  Magic PARK Romania Primul parc de agrement din Romania MAGIC PARK v-a fii situat la 6 km distanta de centrul orasului Cluj Napoca (jud. Cluj), avand o suprafata de 35.000 mp. Locatia va oferi numeroase modalitati de distractie si relaxare, atat de dorite si indragite in ziua de azi. In mijlocul naturii va puteti relaxa alaturi de familie, sau puteti petrece un timp in compania prietenilor sau a colegilor de serviciu. Prin activitatile propuse de noi va garantam relaxare si distractie alaturi de cei dragi. Promovam sportul si miscarea, relaxarea atat de necesare si importante in ziua de azi, dar si spiritul de echipa si buna dispozitie.

  MAGIC PARK va ofera urmatoarele atractii pe tot parcursul anului :
  - Este locul in care visele se implinesc, o lume
  magica in care se intampla intotdeauna ceva frumos: printi si printese, personaje de poveste si eroi din desene animate isi dau intalnire aici pentru a va oferi o vacanta de neuitat, indiferent ca aveti 12 sau 52 de ani.
  - Vizionarea unor piese de teatru, filme etc, organizate in colaborare cu centre de cultura din Cluj si din tara , pe scenele amenajate in cadrul parcului, vor fii diverse spectacole si festivaluri in aer liber de muzica usoara, populara , jeaz, folk etc. Vor fii invitate trupe de teatru studentesti, trupe private si profesioniste din tara si din strainatate
  - Tabere sportive saptamanale pentru elevi din clasele primare, liceu si studenti
  - Campionate sportive de tenis, volei, fotbal, handbal, volei pe plaja, etc
  - Se vor organiza diverse festivaluri pe parcursul anului cum ar fii , festivalul de muzica folk, jeaz, rok , festivalul berii, festivalul traditiilor romanesti si comunitatilor din romania, festivalul degustatorilor de vin si arta culinara, festivalul de dansuri populare,
  etc


  - MAGIC PARK va ofera o gama variata de restaurante, pizzerii, cafenele si locuri de cazare
  - v-om asigura mijloace de transport din Gara CFR,
  Autogara si Aeroportul din Cluj Napoca

  Strangeti-va deci prietenii si petreceti o zi in parcul nostru. Va garantam ca veti reveni in scurt timp, pentru a va bucura de ofertele noastre. Acestea vor include discount-uri importante in functie de numarul de persoane, dar si de activitatile pe care doriti sa le intreprindeti in parcul nostru. Ziua de nastere a celui mic sau chiar a d-vs. poate fi petrecuta alaturi de cei dragi in aer liber, cu activitati antrenante pentru invitati. Mentionam ca se vor acorda reduceri importante pentru aceste ocazii.


  Echipa parcului de distractii v-a fii alcatuita din oameni responsabili, gata oricand sa va sara in ajutor sau sa va indrume.

  Va asteptam cu drag si va garantam ca nu veti fi dezamagiti!

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

1.000.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 1.000.000 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (20000 din 20000 recompense disponibile)

Voucer acces parc