Kudex Auto Social Network

Sistem inovator pentru siguranta tranzactiilor Auto online

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • Va prezentam prima rețea socială auto din lume care va conecta majoritatea portalurilor auto, cumpărători de pretutindeni și dealeri auto din toată Europa, cu scopul de a îmbunătăți oferta de autovehicule si siguranta. Sistemul va fi implementat in 8 limbi, 7 funcții-cheie, partajare, editare, căutare, și revizuire, toate într-o rețea socială disponibilă la nivel mondial. Pentru utilizatorii privați, accesul si utilizarea platformei va fi întotdeauna gratuit. Site-ul va fi disponibil public incepand cu data de 1 Martie 2014.

  Obiective: Revolutionarea piaței auto on-line cu un nou concept de social networking care oferă următoarele beneficii pentru toți utilizatorii:

  -Securitate și transparența (pentru utilizatori privați)

  -Marketing si Fidelizare (dealeri și portaluri web)

  -Vizibilitate și internaționalizare (dealeri și portaluri web)


  CELE 7 funcții-cheie:

  1) Social Network + Marketplace:

  -Discuta si dezbate ofertele existente cu prietenii tăi

  -Gaseste dealeri auto certificati, evitand astfel riscul unei fraude

  -Partajare poze si informatii automobile prorpii pentru mai multe sanse de vanzare

  -Comentarii de la utilizatori si dealeri

  -Recenzii

  -Profil privat

  -Profil Dealer

  -Magazin personal gratuit pentru produse aferente (piese auto, accesorii)

  -Publicitate 

  2) Kudex Manager

  -Platforma invatoare cu ajutorul careia puteti publica anuntul de vanzare automobil pe majoritatea siturilor de profil cu un singur click (Autoscout24, Mobile.de, Autovit.ro, Auto.ro,etc...)

  3) Kudex Finder

  -Kudex Finder este un motor de cautare autovehicule care vă va oferi rezultate imediate de la circa 100 portaluri de profil(autoscout24, mobile.de,autovit.ro, auto.ro, etc...). Veți primi toate rezultatele, cu un singur click! Făcând clic pe un anunț, veți fi redirecționat către site-ul ofertei.

  4) Kudex Feedback: (folosind platforma noastra sociala, beneficiati de un sistem feedback moderat)

  -Review-uri auto de către utilizatori

  -Review-uri auto de către Dealeri

  -Partajare comentarii, fotografii, rezultate

  5) Kudex Guard :

  -Aplicatie pentru iPhone și Android pentru control de securitate și management costuri auto

   -Functia A : controlul costurilor Auto

  utilizatorul introduce toate costurile auto ( taxe , asigurari , etc ), sistemul Kudex va trimite notificări push inainte de datele scadente

  -Functia B : control de securitate de la distanță

  -orice utilizator se poate oferi ca si fotograf in zona sa;

  -cererile sunt de obicei de cel puțin 5 fotografii ale unei singure masini , iar castigurile variază între 5 și 15 € pentru fiecare "job" efectuat.

  In momentul in care un utilizator are nevoie de poze reale ale unei masini dintr-o anumita zona si de la un anumit dealer, utilizatori  pot accepta cererea si odata trimise pozele vor primii banii in 24 ore prin PayPal.

  Exemplu : Un utilizator din Bucuresti este interesat de un anunț auto publicat de un dealer din Cluj si și-ar dori să fie sigur despre starea automobilului fara sa plateasca in prealabil costurile drumului pana la Cluj, astfel va trimite o cerere folosind Kudex GUARD.

  Aplicatia va notifica insantaneu toti fotografii inscrisi pe o raza de 5 km de la dealer. Fotograful care accepta  încarcă fotografiile cu ajutorul aplicatiei . Când fotografiile au fost incarcate cu succes , plata PayPal se va efectua in termen de 24 ore.

  6) Kudex Certification

  -Certificare financia Kudex pentru Dealeri ( anti - înșelătorie ) folosind 40 de criterii de calitate.

  -Monitorizare permanenta prin intermediul mai multor comapnii gen CREDITREFORM pentru a sesiza orice eveniment negativ, protejand astfel cumparatorul de fraude.

  -Dealerii au posibilitatea de a obține certificarea on-line , care asigura siguranța și transparența dealerului in raport cu cumparatorii. Acesta este, de asemenea, un instrument foarte bun de marketing pentru dealer care poate prezenta certificarea si pe site-ul propriu , pe facturi sau direct in showroom. Valabilitatea certificării va fi întotdeauna vizibila pe profilul lui de dealer pe situl www.kudex.eu.


  7) Kudex Protection:

  PROTECȚIA Kudex

  - Plata unui avans ceruta de multi dealeri (ex. Germania) este protejata in limita a 50.000€

  -Datorita acordurilor pe care le avem cu mai multe institutii bancare din Europa  putem garanta, formaliza si proteja orice tranzactie efectuata in spatiul Uniunii Europene.

  Singura cerinta este ca ambele părți să detina un cont Kudex și sa efectueze tranzactia prin intermediul sitului www.kudex.eu.

  Cumpărătorul trimite avansul în contul Kudex, apoi kudex informează în mod automat vânzătorul de prezenta banilor prin notificari Email si SMS.

  Sistemul generează automat un cod unic tranzactie care este trimis prin e-mail către cumpărător, cod ce il va folosi pentru a debloca banii catre dealer in cazul in care masina este in conditiile expuse de dealer.

  La sediul dealerului cumpărătorul oferă codul unic care apoi se va confirma online pentru a primi plata din contul Kudex.

  În caz de litigiu, rambursarea banilor poate avea loc doar cu acordul ambelor părți, folosind butonul corespunzător de pe panoul de control online.

  Despre Proiect:

  - Pentru orice întrebări sau cereri legate de proiect sau pentru un acces demo on-line nu ezitati sa ne contactati. Accesul va fi acordat numai după solicitare.

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

100.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 100.000 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (100 din 100 recompense disponibile)

publicitate gratuita timp de 1 luna atat pe site cat si pe facebook, twitter, google+ pentru toate ofertele/produsele publicate pe site

Sustine cu 100 lei sau mai mult

publicitate gratuita timp de 3 luni atat pe site cat si pe facebook, twitter, google+ pentru toate ofertele/produsele publicate pe site

Sustine cu 1.000 lei sau mai mult

Limitat (1000 din 1000 recompense disponibile)

access gratuity la toate functiile premium ale site-ului pentru 1 an si publicitate gratuita atat pe site cat si pe facebook, twitter, google+ pentru toate ofertele/produsele publicate pe site