Investeste in tine!

Finantare cursuri astrologie. Dobandirea unor cunostinte care in final vor fi spre beneficiul tuturor.

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • https://www.youtube.com/watch?v=4L8GsIDpf28

  Cu totii avem intrebari de genul "De ce nu reusesc sa am copii", sau "De ce sunt tot timpul bolnav", sau "De ce am mereu probleme cu serviciul"? Cu lipsa chefului de viata? Raspunsul se afla in noi si in jurul nostru. Noi insine ne-am lasat "indicii" asupra lucrurilor cu care ne vom confrunta in viata, in conjuncturile astrale ale sosirii noastre pe Pamant. Influenta astrelor este mai mult decat evidenta, desi noi alegem sa o ignoram aproape total.

  Eu sunt o persoana deosebit de intuitiva, si desi am un job in domeniul IT, partea spirituala ma ajunge din urma. In ultimii ani am crescut destul de mult in directia asta, dar am nevoie in continuare de reactivarea unor cunostinte stravechi, pe care le voi folosi pentru ajutorarea tuturor celor care ma vor solicita. In acest sens va solicit ajutorul pentru a putea sa-mi finantez niste studii de astrologie/ezoterism. Suma totala nu este mare, iar sistemul de recompense pe care il vedeti cred ca va fi foarte motivant!

  Unul din motivele pentru care ma adresez voua si nu-mi finantez singura aceste studii este ca intentionez ca ajutorul pe care-l voi acorda in viitor sa fie in beneficiul semenilor, pentru ajutorarea celor care nu-si permit, sau pentru sustinerea muncii de voluntariat. Cu alte cuvinte, ma veti ajuta ca sa ajut si tot ce veti investi in mine veti investi de fapt in voi. Cu ajutorul meu veti reusi sa aveti o vedere de ansamblu asupra necazurilor sau capcanelor pe care le veti intalni in viata.

  Sistemul de recompense e simplu: Cei care ma vor sustine cu 10 lei, vor primi raspunsul la o intrebare de genul: "Doresc sa ma marit. Voi avea sansa sa fac acest pas? Imi pot intemeia o familie?" Sau" Doresc sa plec in afara tarii. E pentru mine un lucru benefic sau nu?" Raspunsul va fi scris, trimis pe e-mail persoanei, in limita a 150-200 caractere. Pentru o sustinere cu 50 lei veti avea o consultatie astrologica de 30 min (prin skype/telefon) in care vom puncta principalele aspecte din viata dvs.: lectia de invatat, lucruri de evitat, lucruri pe care nu aveti voie sa le faceti, lectii karmice daca ezista precum si adevaratul talent al dvs. De asemenea, la urmatoarea consultatie, indiferent de valoarea acesteia, veti beneficia de 25% discount. Pentru sustinere cu suma de 100 lei veti avea o consultatie cuprinzatoare, in limita unei ore, din nou, prin skype sau telefon, si 50% discount pentru urmatoarea sedinta de o ora. Se aplica 50% discount si daca sedinta nu va fi pentru dvs. si o veti oferi cadou. Pentru 500 lei veti avea o discutie amanuntita de 2 ore care va cuprinde foarte multe aspecte ale vietii dvs, precum si o discutie de o ora despre cum trebuie viata privita si inteleasa. Consultatia se poate desfasura prin skype/telefon, sau personal. De asemenea veti avea reducere 50% la urmatoarele 3 consultatii, indiferent de valoarea acesteia. 

  Sunt inclinata spre partea spirituala si ma voi dedica acestui lucru indiferent, chiar daca proiectul propus se va realiza sau nu. Va voi reda mai jos cateva cuvinte drept recomandare din partea unui astrolog roman, recunoscut pentru analizele sale.

  D-le Malanca Petre, va multumesc!            “Am sa enumar o parte din aspectele tehnice (astrale) care exista in astrograma dvs natala (plus faptul ca tranzitele astrale actuale anunta ca a sosit vremea), aspecte astrologice esentiale care va recomanda spre studiul astrologiei, spre cunoasterea tainelor acesteia, atat pentru evolutia dvs, cat mai cu seama spre ajutorul pe care il veti oferii ulterior semenilor. Veti fi astrolog pentru ca: - aveti Nodul Sud in casa 2, in zodia Pesti, adica in trecut (in alte vieti) ati practicat o forma concreta de ocultism, cunostinte si invataturi spirituale vechi care acum le aveti in subconstient. Cunostinte pentru care e nevoie doar de o scanteie de lumina spre a iesi la suprafata si a va folosi spre implinirea destinului. - aveti casa 2 a talentului in zodia Varsator (astrologie, cunoasterea viitorului), iar guvernatorul acesteia Uranus este retrograd (adica energia lui se va implini cu siguranta) in casa 10, a imaginii sociale, a carierei. Acest Uranus se afla in Scorpion (adica in masura in care ii veti regenera pe altii, va veti energiza dvs pe acest domeniu (social). In acest an Saturn tranziteaza casa 10, peste Uranus, adica timpul pentru iluminare a sosit. - aveti Luna Neagra in casa 8, in zodia Leu ... ii veti uimi pe ceilalti ... prin cunostintele, secretele si misterele pe care le veti dobandi, pe care le detineti, sunt energii magice inaccesibile marii majoritati. Aceasta Luna Neagra face parte dintr-o piramida regala, in semne de foc si in casele mistice (4, 8 si 12) adica acest talent in materie astrologica il aveti din alte vieti. Tot in aceasta casa 8 il aveti pe Saturn care va obliga la seriozitate si multa responsabilitate la modul cum veti folosi aceste calitati ale casei 8 (ziceam de Luna Neagra), la care se adauga Destinul dvs. El se afla tot in aceasta casa. - guvernatorul ascendentului (Saturn) este in casa 8, adica orice informatii si cunostinte de natura astrologica, dar si mistica, va ofera vitalitate generala si pe cale de consecinta, sanatate si zile multe in aceasta viata. Trebuie sa folositi toate aceste daruri spre alinarea, regenerarea si ajutorarea celor aflati in nevoie (Saturn in zodia Feciara). Primiti doar daruind. - Destinul dvs din casa 8 este in sextil cu Uranus retrograd (guvernatorul astrologiei) - va ofera sansa fructificata - aveti Luna in casa 12, aspect care va fac deosebit de intuitiva si va da inclinatie spre invataturi spirituale. Tot in casa 12 se afla Neptun retrograd in zodia Sagetator, foarte bun pentru astrologie, aspect pe care nu il "traduc", ci il cunosc doar cei care stiu cu adevarat astrologie. - aveti Soarele in casa 4 ce va ofera inclinatie certa spre investigatii de natura oculta, spirituala, astrala. Cu respect, Petre Malanca Astrolog Astredamus

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

2

Persoane sunt interesate de acest proiect!

3.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (50 din 50 recompense disponibile)

Raspunsul la o intrebare care va framanta. Acesta va fi trimis pe e-mail, in limita a 150-200 caractere.

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (30 din 30 recompense disponibile)

O consultatie astrologica de 30 min (prin skype/telefon). De asemenea, la urmatoarea consultatie veti beneficia de 25% discount.

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (10 din 10 recompense disponibile)

O consultatie astrologica cuprinzatoare, in limita unei ore, prin skype sau telefon, si 50% discount pentru urmatoarea sedinta. Se aplica 50% discount si daca sedinta nu va fi pentru dvs. si o veti oferi cadou

Sustine cu 500 lei sau mai mult

Limitat (5 din 5 recompense disponibile)

O discutie amanuntita de 2 ore care va cuprinde foarte multe aspecte ale vietii dvs, precum si o discutie de o ora despre cum trebuie viata privita si inteleasa. Consultatia se poate desfasura prin skype/telefon, sau personal.