Cultura si traditiile romanesti

Manifestari culturale traditionale - galerie arta-pictura

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • Va cer sprijin in deschiderea unei galerii de pictura cu vanzare, mai concret in obtinerea unui spatiu care sa fie folosit in scopuri culturale. Administrez o galerie virtuala - www.primarta.ro. Toate tablourile de pe site sunt ale tatalui meu, Radulea Gheorghe. Doresc sa deschid o galerie cu vanzare , in care sa promovez pictura rurala din zona. Ca proiect pe viitor ma gandesc si la crearea unui mediu de studiu al literaturii ortodoxe, eventual o sala de lectura combinata cu o ceainarie. De asemenea doresc ca locatia sa fie amenejata si pentru organizarea de manifestari artistice TRADITIONALE, folclorice, prin care sa se incurajeze  in randul copiilor si elevilor manifestarile culturale traditionale. Dar cel mai mult as dori ca locatia sa devina un loc de citire al literaturii ORTODOXE .
  Pentru aceasta am nevoie de ajutor in a obtine o locatie adecvata acestor proiecte. Nefiind o activitate cu potential economic mare, imi este imposibil a sustine financiar plata chiriei unei astfel de locatii.
  De aceea va cer sprijin in a obtine spre folosinta o astfel de locatie in orasul meu, Drobeta Turnu Severin.
  Nu doresc titlu de proprietate asupra ei, iar daca activitatea si-ar acoperi cheltuielile cu plata chiriei locatiei nu as mai cere ajutorul altcuiva.
  Economic, orasul este foarte slab dezvoltat, de aceea nu pot face nici o previziune in ceea ce priveste castigul banesc generat de aceasta galerie, desi in sinea mea sunt destul de optimist.
  M-ar interesa chiar si o colaborare , numai sa  pot demara aceasta  "afacere".
  Eu am terminat facultatea de Stiinte Economice, am absolvit un Master in Management Financiar Bancar, iar momentan sunt angajat ca Declarant Vamal la SC Euroccoper SRL. Va scriu aceste detalii despre mine in incercarea de a alunga de la dumneavoastra gandurile legate de o eventuala escrocherie. Nu vreau ca cererea mea sa fie perceputa ca o cerere in interes personal, ci ca un ajutor in demararea unei activitati care in viitor sa sustina cat mai mult posibil orice manifestare a spiritului neamului nostru romanesc, implicand orice fel de manifestare culturala care sa motiveze si financiar pe participantii lor, mai ales din mediul rural, dar nu numai.
  In sperata ca m-am facut bine inteles, astept un raspuns de la dumneavoastra, fiind deschis catre orice fel de colaborare in aceasta privinta.
   
 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

225.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense