ARTIPRO DESIGN

Tavane extensibile si tavane textile

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 1
Noutati 0
Discutii 0

 • Acest proiect are ca obiectiv crearea unei structuri cu 4-5 salariati pentru realizarea lucrarilor in domeniul tavanelor extensibile si tavane textile. Aceasta structura ar trebui sa indeplineasca atat rolul de furnizor de materiale cat si rolul de executant al lucrarilor.

  Cunosc foarte bine aceste domeniu si am o bogata experienta in colaborarea cu furnizorii francezi ca LUXTEND PARIS, SWALDECO, CLIPSO industry Paris.

  In Romania in ziua de azi sunt in jur de 15-20 de societati care cumpara aceasta membrana din alte tari la un pret foarte mare pentru piata din Romania, deaorece sunt cantitati foarte mici si normal ca pretul ramane pret, adica intre 12-14€ M², in functie de cat timp muncesti cu furnizorul respectiv.Principalii furnizori care sunt in Germania nu vand mai jos de 2000-3000 MP la comanda, deci investita se simte de la bun inceput, dar MP este doar de 1.50€ / 2.00€ M² si avantajul e ca nu sunt multi care-si pot permite sa achizitioneze 2000-3000 m² fara sa cunosca bine acest produs. Este necesar deasemenea realizarea unei investitii intr-o masina de sudat ( in CHINA) numai ei au masini bune la preturi mici, sunt si CANADA si in FRANTA, dar sunt la peste 25.000€, sunt foarte scumpe pentru ceea ce e de facut la inceput.  O masina din CHINA valoreaza in general intre 4000 si 7000 dolari, cu taxe cu transport mai trebuie adaugat inca vrea 2000 de dolari, dar se merita, deoarece un 1 MP poate fin vandut in Romania la un pret mai mic decat pe piata europeana, nu mai e nevoie  ca,  clientul sa astepte o saptamana coletul  pentru ca vine de  nu stiu unde, livrarile trebuiesc  facute in max 48 de ore pentru credibilitate.

  Vom organiza deasemenea training-uri ,destinate muncitorilor din contructii pentru ai  invata cum sa realizez un tavan extensibil. Trainingu-rile vor fi gratuite , tinute de catre mine , dar in baza contractului intocmit intre profesor si ucenic se va  stipula ca aceste servicii sunt facute cu scopul de a colabora impreuna pentru cel putin 2 ani de zile. Astfel ucenicul se obliga ca  materialul necesar pentru realizarea unui tavan extensibile sa fie cumparat de la societatea ARTIPRO DESIGN. In 2-3 ani de zile, cu calificarile pe care le putem face pentru tineri,  pentru zugravi si altii, in medie trebuiesc  formati cel putin 30-35 de persoane pe an, sperand cu macar jumatate devin clienti adevarati ( la unii le place la altii nu). Cu o medie de 10-15 clienti pe an, cu publicitate facuta de societatea noastra si cu realizarile facute de salariatii nostrii, garantez un rezultat foarte frumos in maxim 3 ani de zile.

  Cei  4 angajati ar urma sa aiba urmatoarele atributii ( in urmatorii  2 ani ) : 1 agent de vanzari si de publicitate, o persoana care se ocupa de stocare, inventar si bineinteles la efectuarea sudurilor pentru membranei ( dupa formarea alaturi de mine ), aceste 2 persoane fiind necesare de la primele luni. Pe parcursul urmatoarelor 6 luni de la deschidere, o echipa de 2 baieti vor fi invata-ti sa puna in practica realizarea unui tavan extensibil ( bineinteles pe o perioada de cel putin 2 ani lucrarile vor fi afectuate de mine cu ajutorul echipei pana cand aceasta poate zbura cu propriile aripi ).

  Tavanul extensibil are mai multe particularitati : poate fi intins prin incalzire sau pur si simplu la rece, cel prin incalzire pentru mine este mult mai frumos (pe pagina de facebook sau in filmuletul de prezentare se pot vedea cateva lucrari realizate de catre mine ). Membrana poate fi lucioasa ( effect oglinda), satinata ( aspect neted si fin ), mata ( textura usor granulata ), tranlucida ( aspect satinat ce permite trecerea luminii ), bineinteles toate aceastea disponibile in cel putin 300 de culori.

  Cateva intrebari si raspunsuri pentru acest produs care merita atentia publicului.

  Durata de funcţionare a tavanelor extensibile? Durata lor de funcţionare este practic nelimitată în timp. Noi oferim o garanţie de 10 ani asupra pînzei şi baghetei. Însă, la o exploatare corectă, tavanele extensibile „trăiesc” un timp mai îndelungat. Majoritatea tavenelor extensibile sunt schimbate intr-un interval de 15-20 de ani, dar nu din cauza deteriorarii ci din dorinta de a reinnoi interiorul.

  Cât timp va dura instalarea? De obicei, instalarea unei tavan extensibil într-o încăpere de dimensiuni modeste 8 – 14 M² nu dureaza mai mult de 6-8 ore, bineinteles totul depinde si de accesoriile continute de tavan ( ex : 8-10 spoturi, 4 boxe, instalarea unui sistem de incalzire sau de clima ) toate aceste elemente pot prelungi cu 3-4 ore munca instalatorilor.

  Când este mai bine de început instalarea – înainte sau după reparaţie? Tavanele pot fi instalate atît în cursul reparaţiei, cît şi după ea. Este însă necesar, ca reparaţia pereţilor să fie deja finisată sau ei să fie cel puţin conturaţi. De preferinta instalarea tavanelor necesita finalizarea lucrarilor pentru a evita depunerea de praf pe membrana care ca prin urmare necesita a fi curatat ( pentru curatarea unui tavan extensibil necesita consultatia cu un instalator, pentru a cateva explicatii ).

  Iar dacă la vecinul de mai sus se va sparge o ţeavă? Nici o problemă. Umiditatea sau chiar cantităţi considerabile de apă nu pot dăuna nici într-un fel tavanelor extensibile. Dimpotrivă, particularităţile „elastice” ale tavanului vor proteja efectiv totul ce se află mai jos, întinzându-se şi acumulând apa aidoma unui bazin gonflabil. Contacta-ti instalatorul pentru a scoate apa din tavan, aceasta operatiune nu dureaza mai multe de 1-2 ore si tavanul recapata forma sa initiala.

  Toate aceste avantaje impreuna cu produsul se vand in general in EUROPA – Franta, Italia, Spania, Germania, Portugalia si Belgia undeva la 50-55€ /M² ( furnitura si mana de lucru ), in Romania se vinde undeva la 30-35€ /M², dar adevarata problema e ca  in Romania  multi practica acest produs dar nu-l cunosc  atat de bine, incat daca rateaza o lucrare clientul pierde increderea intr-un produs atat de scump pentru un rezultat banal, de unde si ideea de a crea un grup de vanzare, urmarire a clintilor, fidelizare de la an an, formarea echipelor atat pentru salariatii societii ARRIPRO cat si pentru clientii ARTIPRO DESIGN.

  Mai multe detalii ale acestui proiect se regasesc in business plan-ul anexat. 

   

   

   


 • ROBU Mihai Bogdan


 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

17

Persoane sunt interesate de acest proiect!

200.000 lei

obiectiv

0

zile ramase


Proiect propus de