Tutoriale-Pe.NET

Tutoriale-Pe.NET este un proiect ce are ca scop educarea tinerilor.

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 2
Noutati 0
Discutii 0

 • Salut, proiectul Tutoriale-Pe.NET este un proiect ce are ca scop formarea si educarea tinerilor care doresc sa invete diverse limbaje de programare. Am inceput cu un limbaj destul de simplu, PAWN (un limbaj care se foloseste in scrierea jocurilor online), si am strans pana in prezent 2000 de abonati pe canalul proiectului. (YouTube: click)

  Am inceput incet-incet sa ma axez si pe partea de C++ si algoritmica, deoarece consider ca este foarte necesara. Piata cere foarte multi programatori, dar conform ultimelor statistici publicate, se atinge doar jumatate din numarul necesar.

  La fiecare video creat, scriu un scenariu, dupa care repet ore in sir acel scenariu pana imi iese bine. De asemenea, la videourile unde este necesar, creez si o animatie grafica cat mai scurta si cat mai concisa, pentru ca urmaritorul sa inteleaga tot mai bine ceea ce fac. (video: click)

  Sper sa aveti incredere in proiectul meu si sa ma ajutati sa achizitionez materialul necesar, pentru a marii calitatea videourilor. In principal am nevoie de:

   

  • licente pentru programele pe care urmeza sa le folosesc (am reusit sa obtin acordul pentru licente educationale, dar banii tot imi sunt insuficienti pentru a le achizitiona). Printre programele pe care doresc sa le cumpar, se pot enumera: Adobe Premiere Pro (deoarece doresc sa fac cateva tutoriale scurte despre cum se editeaza un film, etc), PHPStorm / Zend Studio (pentru tutoriale despre dezvoltarea platformelor web)
  • un microfon de calitate (in prezent folosesc un microfon cumparat dintr-un magazin local, dar mi s-a reprosat foarte des ca acesta nu este unul calitativ, intentionez sa cumpar unul in valoare de $150)
  • o camera video modesta pentru a explica mai bine algoritmii

 • Matraguna Mihai - fondator  Plava Andrei - autor tutoriale


 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

3.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Singura recompensa pe care o pot oferii este prioritatea in cererea tutorialelor. Ce inseamna asta? Daca vrei sa public un tutorial / daca ai o idee de tutorial, vei avea prioritate fata de ceilalti utilizatori, iar ideea ta va fi publicata prima, dupa care voi publica si filma ideile celorlalti utilizatori obisnuiti.