Made în România!

O revistă originală, „nascută” din dorința de a sprijini meșteșugarii și designerii de croşetat și tricotat din România!

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • ”Furca de Aur” este o revistă nou apărută pe piața editorială românească. Proiectul editorial are drept țintă  interacţiunea creatorului şi a designer-ului român de lucru de mână cu societatea românească. Prin publicare, se creează oportunităţi de angajare şi înţelegere a unui public larg cu valoarea lucrului de mână. 

  Cine suntem?

  Echipa editorială este formată din persoane tinere, cu studii superioare, pasionate de hadmade.

  Dorim să oferim creatorilor de frumos (celor care practica lucru de mână ca hobby ori ca ocupaţie principală) un loc de desfăşurare şi afirmare pentru creaţiile lor unice. În paginile revistei noastre creativitatea și originalitatea au întîietate!

  Meşteşugul a dominat şi domină fiecare aspect al vieţii noastre şi, foarte mulţi români îşi dau seama de importanţa activării în domenii compatibile cu idealurile si visele sale. Da, știm...cu tot entuziasmul actual în jurul acestui ideal, nu există oportunităţi pentru afirmarea şi perfecţionarea acestora. Totuși nu ne descurajăm!

  Suntem în colaborare cu o echipă tânără în dezvoltarea revistei în format online. Scopul acestei campanii este de a acoperi aceste costuri şi de a furniza articole pentru următoarele numere, atât pe suport online cât şi tipărit.

  Primul număr a fost tipărit în 1000 de exemplare, din fonduri proprii, şi, pe baza feedback-ului primit de la cititori ne dorim continuarea acestui tiraj cu distribuţie prin magazinele de specialitate şi pentru următoarele numere.

  Dezvoltarea proiectului în format online şi  apariția pe suport de hârtie al următorului număr, costă  puţin peste 3.000 lei. Dispunem de o mică parte din sumă și nu e suficient pentru finalizarea proiectului. Articolele pentru numărul doi aşteaptă să ajungă la cititori!

  Dacă sunteţi dispus să sprijiniţi această publicaţie (născută din pasiune şi multă muncă) recompensele oferite sunt în funcţie de contribuţia dvs.

  Dacă avem norocul şi atingem peste 100% din obiectivul nostru de 3.000 lei, dispunem de multe idei despre cum ne-ar folosi un astfel de sprijin generos, prin sprijinirea atelierelor de creaţie în rândul tinerei generaţii, dar şi ca o oportunitate de a organiza şi dezvolta o afacere socială din acest hobby, pentru mamele ce provin din medii defavorizate.

  Riscuri şi provocări:

  -la data lansării acestei campanii avem deja redactate articolele pentru cel de-al doilea număr al revistei. Toţi cei implicaţi în acest proiect, de la echipa redacţională până la designerii de croşetat şi tricotat, sunt dornici ca această revistă să meargă mai departe! Lucrăm din greu pentru ca revista ”Furca de Aur” să fie cât mai interesantă pentru publicul nostru.

  -       singura  provocare semnificativă este menţinerea unui flux de finanţare constant, fără publicitate comercială, şi pentru următoarele numere, prin acordarea de sprijin public. 

  Începutul este anevoios. Această campanie de strângere de fonduri pentru cel de-al doilea număr, ne oferă o gură de oxigen şi ne permite să continuăm apariţia revistei ”Furca de Aur”, strângerea de informaţii de actualitate, necesare realizării materialelor şi promovarea creatorilor şi designerilor români.

  Dacă nu  ne puteţi ajuta cu bani, înţelegem! Puteţi  totuși contribui prin distribuirea acestui proiect, prietenilor, rudelor, cunoştinţelor.  

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

3.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 20 lei sau mai mult

Limitat (150 din 150 recompense disponibile)

Multumiri speciale, pe o pagina dedicata, în formatul online si tiparit, al numarului doi al revistei ”Furca de Aur” si pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur).

Sustine cu 50 lei sau mai mult

Limitat (60 din 60 recompense disponibile)

Multumiri speciale, pe o pagina dedicata, în format online si tiparit, al numarului doi al revistei ”Furca de Aur„ si pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur); numarul doi al revistei ”Furca de Aur” cu autograful fondatorului si un calendar de birou pe anul 2016, inscriptionat cu articole din revista si mesaj personalizat de la fondatorul revistei.

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (30 din 30 recompense disponibile)

Multumiri speciale, pe o pagina dedicata, în format online si tiparit, al numarului doi al revistei ”Furca de Aur„ si pe pagina de socializare a revistei (www.facebook.com/Furca.de.Aur), numarul doi al revistei „Furca de Aur„ cu autograful fondatorului; un calendar de birou pe anul 2016, inscriptionat cu articole din revista si mesaj personalizat de la fondator; o cana din ceramica inscriptionata cu imaginea copertii revistei Furca de Aur, nr 2 si un mesaj de la fondatorul revistei.