Poliglot în 10 zile!

Cartea descrie o metodă inovativă de a vorbi Engleză/ Franceză/ Spaniolă/ Italiană/ Portugheză în doar 10 zile.

Finantat! Acest proiect a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • Sunt Cristina Bujoreanu și iubesc limbile străine!
   
  => De ce limbi străine?
   
     Pentru că a cunoaște una sau mai multe limbi străine înseamnă o vedere 3D asupra lumii, degustarea și trăirea altor culturi prin artă, muzică, literatură, filme. Călătoriile vor fi mult mai interactive și semnificative, vor apărea oportunități mai bune de angajare/avansare în carieră.
     Limbile străine sunt un pașaport către descoperirea propriei identități și o cale minunată de a lega prietenii și de a trăi mai multe vieți. Îți dezvoltă inteligența emoțională, încrederea în sine, dorința de explorare și îți oferă ocazia extraordinară de a te privi în oglindă prin ochii unui străin! 
   
  => De ce am scris o carte?
   
     Deoarece metoda pe care am conceput-o este prea bună ca să nu o împărtășesc cu ceilalți! Inițial, era doar un document Word la mine în calculator, scris în timpul unei burse de studiu ERASMUS. Încercam să concep un sistem rapid, eficient și plăcut de a învăța limbi străine. Sunt studentă la Medicină și nu am mult timp liber, trebuia să îmi dezvolt o modalitate de a învăța care să fie adaptată la realitate, care să mă ajute să pot să conversez rapid cu un nativ, chiar dacă mai făceam greșeli. Obiectivul meu era să putem face un schimb de idei! Și așa au rezultat aproximativ 225 de pagini, cu tot ce îți trebuie pentru a învăța cele 5 limbi străine menționate mai sus. Știu, nu sunt studentă la Litere/Limbi străine, dar acesta este un punct forte! Sunt ca și tine, un om obișnuit, care a reușit să vorbească mai multe limbi străine.
    Dacă eu am făcut-o, o poți face și tu, exact la fel! 
   
  => Adresabilitatea cărții
   
    Cartea se adresează tuturor celor care studiază sau vor să studieze limbi străine, în special Engleza/ Franceza/ Italiana/ Portugheza/ Spaniola și doresc ca după 10 zile să poată purta o conversație cu un vorbitor nativ la nivel intermediar. Pentru că cel mai important lucru este spargerea acestei bariere de care ne lovim la începutul studiului unei limbi străine. Mi s-a întămplat când eram la școală ca, după săptămâni, luni, uneori chiar ani investiți în meditații, să nu fiu în stare să vorbesc nici măcar 30 de minute cu un nativ despre subiecte de interes general.
    Asta îți oferă cartea "Poliglot în 10 zile!", garanția că poți face un schimb de idei cu un nativ, după doar 10 zile!  
   
  => Folosire buget
   Banii strânși vor fi folosiți în felul următor:
  1500 lei - comanda unui tiraj minim de cărți
   400 lei - lansare de carte
   100 lei - materiale promoționale
   
  => De ce să fii susținător?
   
   Pentru că ai acces primul la această metodă inovativă și pentru că vei ajuta la punerea acestui produs pe piață. Datorită ție va exista o carte care te poate învăța să vorbești 5 limbi străine în 10 zile. O singură carte care aduce valoare și culoare în viețile tuturor!
   Știu, pare incredibil, dar crede-mă că așa o să reacționeze și prietenii tăi după cele 10 zile, când le vei spune asta chiar tu, în noua limbă învățată!

   mulțumesc! 

  Cristina Bujoreanu
  Mai multe despre mine, aici: cristinabujoreanu.weebly.com
  Pagina de facebook a cărții, aici: https://www.facebook.com/Poliglotin10zile.MetodaCristinaBujoreanu/
 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

2

Persoane sunt interesate de acest proiect!

2.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Pentru acest proiect s-au strans in plus 280 lei


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 40 lei sau mai mult

Limitat (80 din 100 recompense disponibile)

=> Pachet A- Doar pentru tine!:1 carte cadou, un caiet A5 si un pix; tot ce ai nevoie pentru a începe sa studiezi limbi straine! (livrare prin posta pentru cei din afara Clujului, pentru cei din Cluj, fata în fata)

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (44 din 50 recompense disponibile)

=> Pachet B- Nu uita de prieteni!: 3 carti cadou, 3 caiete A5 si 3 pixuri; pentru ca este mult mai distractiv sa învatati împreuna! (livrare prin posta pentru cei din afara Clujului, pentru cei din Cluj, fata în fata)

Sustine cu 200 lei sau mai mult

Limitat (10 din 10 recompense disponibile)

=> Pachet C- Hai sa ne si cunoastem!: 3 carti cadou, 3 caiete A5, 3 pixuri si un training de 2 ore pentru a putea învata limbi straine în cel mai eficient mod posibil! (Pentru cei din Cluj, trainingul se face fata în fata, iar pentru cei din afara Clujului, la telefon/ pe Skype)

Sustine cu 250 lei sau mai mult

Limitat (3 din 4 recompense disponibile)

=> Pachet D- Cine are o gasca nebuna?: 5 carti cadou, 5 caiete A5, 5 pixuri si un training de 4 ore pentru gasca, acasa la voi! EXCLUSIV pentru cei din Cluj, în perioada 31 mai- 4 iunie .