Ajută o casă de copii să-l cunoască pe Moș Crăciun

Vrem să oferim copiilor dintr-un orfelinat din Sebeș o excursie la Târgul de Crăciun din Sibiu.

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • Ajută o casă de copii să îl cunoască pe Moș Crăciun!

  Orfelinatul din Sebeș are un colectiv de copii minunați care merită să li se ofere șansa de a visa mai mult. Investind în copiii de azi, investim în propriul nostru viitor, iar ajutându-i pe cei mici să creadă într-o lume mai bună oferim propriei noastre lumi o șansă de a deveni mai bună.

  Echipa Ligii Studenților Români din Străinătate – Filiala din Germania, a inițiat un proiect pentru a le oferi acesori copii șansa de vizita orașul Sibiu într-una din zilele vacanței de Crăciun. Pentru ca acest proiect să devină posibil este nevoie de orice fel de contribuție a fiecărui cititor al acestor rânduri.

  De ce este important acest lucru?

  Este de la sine de înțeles că pentru transportul și masa acestor copii sunt anumite cheltuieli pe care un grup de studenți nu le poate susține în totalitate. Astfel, inițiativa nu trebuie doar admirată ci și susținută concret, sprijinită financiar printr-o mică donație.

  De ce este necesar?

  Aceasta este o ocazie pentru câțiva copii de a vizita orașul Sibiu în prag de sărbătoare, de vedea/cunoaște Târgul de Crăciun din Piața Mare, de a vizita un muzeu și de a cumpăra o carte pe placul/interesul lor dintr-o librărie. Astfel, un copil care poate altfel nu ar avea această oportunitate, face un pas important dintr-un orășel aflat în provincia provinciei către un oraș mai mare, cu un orizont cultural, economic și social mai larg.

  De ce este util?

  O asemenea experiență oferă posibilitatea copiilor de a avea un reper în plus pentru drumul lor în viață. Sibiul este un oraș unde poți urma un liceu, mai apoi o facultate, iar, ulterior, poți dobândi un Job bine plătit. Aceasta este o ocazie de a arăta unor copii ce oportunități le poate oferi viața, pentru ce pot și mai ales merită să lupte, să muncească, să fie harnici și competitivi.

  Cum poți ajuta?

  Orice donație este utilă. Conform principiului ,,dă un leu pentru Ateneu’’, în cazul de față poți da un leu pentru viitorul tău investind în formarea unui copil. Donează orice sumă și vei primi o fotografie cu grupul de copii care vor vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.

  Așa că ajută-ne!

   

  Transmite mai departe familiei, prietenilor, prietenelor, cunoscuților, etc. această inițiativă și încurajează astfel nu doar faptele de caritate ci investiția inteligentă în viitorul propriei societăți. Distribuie acest anunț mai departe pentru ca acești oameni mici  să poată deveni oameni mari.

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 10 lei sau mai mult

Limitat (98 din 100 recompense disponibile)

Fotografie cu grupul de copii care vor vizita Târgul de Craciun din Sibiu