PROGNOSIS - financial analysis software

Prognosis este o aplicație de analiză financiară și de estimare a riscului de faliment concepută pentru iOS (iPad si iPhone).

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0
 • PROGNOSIS este o aplicație de analiză financiară și de estimare a riscului de faliment concepută pentru iOS (iPad si iPhone).

  CE ESTE PROGNOSIS?

  Prognosis este o aplicație de analiză financiară și de estimare a riscului de faliment concepută pentru iOS (iPad si iPhone).

  >> captura de ecran este un prototip, aplicația se află într-o etapă de dezvoltare pre-alfa
  >> limba din screenshot este română dar aplicația va fi internaționalizată și va susține mai multe limbi

   
  CE URMEAZA?

  PROGNOSIS va avea:
  - sistem multi-utilizator
  - sistem multi-companie
  - stocarea permanentă a datelor (persistent storage)
  - analiza comparativă a indicatorilor economico-financiari
  - urmărirea evoluției acestor indicatori
  - analiza și prognoza riscului de faliment prin implementarea tuturor modelelor și formulelor economice pentru prognoza falimentului (metoda de scor a Bancii Frantei, modelul Conan-Holder, modelul Z al prof. Altman, modelul B al prof. Baileșteanu).
   
  DE CE 18.000 LEI?

  Suma va fi folosita pentru infiintarea unui PFA cu taxare pe norma de venit si cod CAEN 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei, pentru a putea comercializa aceasta aplicatie intr-un cadru legal, plata taxelor acestui PFA pentru perioada in care PFA-ul nu are venituri pana la finalizarea etapei de dezvoltare (aproximativ 3 luni) si la comercializarea aplicatiei precum si costurile dezvoltarii intregii aplicatii.

  Sustinatorii proiectului meu vor beneficia de update saptamanal asupra evolutiei dezvoltarii aplicatiei, capturi de ecran si clipuri de prezentare dupa fiecare modul finalizat.
   
  MODULELE APLICATIEI:

  Ecranul principal- ecranul principal al aplicatiei, din care utilizatorul va avea posibilitatea sa selecteze o firma din lista firmelor (care va avea suport pentru adaugare / stergere / redenumire firma) iar pentru firma selectata, va introduce / actualiza datele din bilantul contabil care stau la baza formulelor de calcul pentru indicatorii economico-financiari care la randul lor stau ca baza pentru formulelor modelelor de prognoza a falimentului.
   
  Datele din Bilant - ecranul care va oferi posibilitatea introducerii datelor din bilantul contabil pentru o data anume, aferent firmei selectate
   
  Analiza Financiara - ecranul care va permite afisarea si analiza indicatorilor economico-financiari calculati pe baza datelor din bilantul contabil, prognoza riscului de faliment folosind cele 4 modele de prognoza ((metoda de scor a Bancii Frantei, modelul Conan-Holder, modelul Z al prof. Altman, modelul B al prof. Baileșteanu), evolutia indicatorilor economco-financiari pe perioada (cu graficele aferente), analiza modelelor de prognoza a falimentului pe perioada cu graficele aferente) si exportul raportului complet generat de aplicatie in XML stilizat cu posibilitatea de trimitere ulterioara pe email.
   
  CUI SE ADRESEAZA?
  Prognosis se adreseaza departamentelor financiare si managerilor / reprezentantilor legali ai unei societati, care doresc sa faca o analiza financiara concludenta pentru analiza incidentei de faliment si prognoza falimentului.
   
  RISCURI

  Ca orice proiect si acest proiect implica riscuri. Cel mai mare risc insa este de departe acela de a nu fi finalizat si promovat. Am nevoie atat de sustinerea dvs financiara cat si de orice sfat si/sau ajutor pentru promovarea aplicatiei si patrunderea acesteia pe piata de business.
   
  Consider ca alaturi de oamenii potriviti, acest proiect poate deveni un succes comercial, motivul pentru care apelez astazi la dvs.
   
  Va multumesc anticipat,
  Al dvs, Ovidiu Muntean
 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

1

Persoană interesată de acest proiect!

18.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Proiect cu finantare flexibila


Proiect propus de 

Recompense