NO MORE HOURS FOR WORK

Proiectul pe care l-as dori sa il pun in aplicare este din dorinta de a deveni antreprenor si din dorinta de a munci pentru mine, pentru ideile mele.

Nefinantat! Acest proiect nu a fost finalizat cu succes!

Despre proiect
Echipa 0
Noutati 0
Discutii 0

 • In primul rand as dori sa va salut pe  toti cei care veti citi aceste randuri.Ma numesc Petrov Daniel, sunt din orasul Tulcea si locuiesc in Constanta de o saptamana, stand in chirie. Am facut acest pas de a ma muta in alt oras pentru un trai mai bun (cica).

  Anul trecut am meditat asupra mai multor puncte importante din viata mea, si mi-am pus urmatoarele intrebari: cat o sa mai muncesc pentru altul? cat timp o sa tin ideile mele de afacere pe hartie? cat....cat... Apoi mi-am zis ca trebuie sa actionez. M-am dus la banca (prima idee de finantare). Institutia bancara imi oferea jumatate din suma de care aveam nevoie (angajatorul din pacate nu imi trecuse tot salariul pe cartea de munca), asa ca am renuntat dupa ce am batut la usa multor banci. Ce trebuia sa fac? Sa-mi conving seful sa imi puna salariul legal, nu? Dar dupa discutia avuta, avea sa imi scada salariul net ca sa imi creasca brutul. Adica imi dadea mai putini banuti in mana. Am zis nu. Apoi, sa ma angajez in alta parte pentru un salariu mai mare(cel putin pe cartea de munca) in Tulcea. Am renuntat si la aceasta idee, pentru ca era ceva  aevea. Si iata-ma acum in Constanta de o saptamana, cu mouse-ul pe olx, cautand de munca (salariu minim de 2.500 net ron, asta doar ca banca sa imi ofere banii de care am nevoie pentru afacere...). Imi trebuie doar 4 luni de munca ca sa pot sa bat din nou la usa bancilor. Si dupa desigur,alte luni, pana imi pun afacerea pe picioare. Asta a fost trecutul proiectului meu, si un pic de prezent si viitor. Hai sa va prezint in ce consta proiectul meu.

  In primul rand, ma pasioneaza hainele. Nu moda, ci hainele, subliniez acest aspect. In orasul Tulcea, se deschideau si se inchideau magazine de haine non stop. De ce? Pentru ca toti aduceau haine ieftine si urate. Aici in Constanta sunt malluri ce-i drept, ce ofera o gama variata de haine de BRAND, in timp ce furnizorii de haine romanesti mor de foame. Toti aleg sa deschida francize , nu sa cumpere de la furnizori romani. Toti furnizorii pe care ii am deja pregatiti pe agenda sunt din fabrici romanesti. Asta este primul aspect de care vreau sa ma leg, sa sustin hainele create de creieri romani.

  Asa ca m-am hotarat sa imi pun planul in actiune (astept sa imi dea banii banca) . Desi pare abstract, as prefera sa fiu finantat din alte surse. Decat sa cersesc de la banci, mai bine "cersesc"de la voi, voi cei care imi cititi aceste randuri.

  Al doilea aspect de care vreau sa ma leg, functioneaza pe principiul NU FA LA ALTU' CE NU-TI PLACE LA TINE. Prin urmare cand voi avea angajati voi fi un lider, subliniez notiunea de lider. Nu de boss, sef. Pe langa asta,voi fi colegul lor, voi munci cu ei si langa ei. De ce as dori sa fac asta in loc sa sed pe viitoare mea canapea scumpa de acasa? Pentru ca vreau sa simta acei 2-3 angajati ca sunt tratati ca niste oameni, nu sclavi. Nu doresc sa ma imbogatesc pe urma lor, ci doresc sa ma ajute sa-mi pun in aplicare ideile si dorinta de a face ceea ce imi place.

  Alt aspect va fi ambientul din asa zisul magazin de haine pe care il voi deschide. Clientii nu vor fi tratati cu inferioritate, lipsa de respect din partea angajatilor. Cum se procedeaza in ziua de azi. Salariul lor va fi bun, pentru ca asta ii motiveaza pe oameni, banul. Si asa vor munci cu spor si love, decat cu empatie.

  Asadar proeictul meu consta nu doar in dorinta de a face bani, as fi ipocrit sa spun ca nu vreau sa scap de saracie, de a lucra ca robul pentru altul cand am idei mai bune si merg pe alte principii. Mai consta si in a deveni un antreprenor, si un exemplu pentru angajatorii existenti si viitorii de ce nu.

 • Pentru a vizualiza aceste informatii trebuie sa te autentifici!

50.000 lei

obiectiv

0

zile ramase

Acest proiect va fi finantat doar daca si cei 50.000 lei necesari pentru atingerea obiectivului se vor colecta!


Proiect propus de 

Recompense

Sustine cu 100 lei sau mai mult

Limitat (50 din 50 recompense disponibile)

Produse din viitorul magazin de haine